Новини

Броени дни преди започването на европейските Minor финали в Букурещ, Румъния, българският състав, който се подвизаваше под името  ex-Outlaws, вече намери своя нов дом. Българите се присъединяват към новата украинска организация - Windigo, като нейното официално съществуване е едва от няколко дни. Така те са първият отбор, който ще защитава името й на световната CS:GO сцена. 

Първото предизвикателство под цветовете на новата организация са именно европейските Minor финали, които започват утре (2 ноември) точно в 10:00ч. Лъвчетата попаднаха в група А, където компания ще им правят отборите на  EnVyUs  GODSENT и  AGO. Първият двубой на Камен и компания е срещу французите като последният път, когато те се срещнаха, българите бяха безкомпромисни и безпроблемно спечелиха двубоя. 

Ето какво сподели Николай 'pNshr" Паунин отностно присъединяването на отбора му към украинската организация и предстоящия турнир :

"Много сме мотивирани, че си намерихме организация точно преди европейските Minor финали. Съдейки по проведените разговори с тях, целите на отбора и тези на организацията се препокриват. Готови сме да покажем целия си потенциал в този дългосрочен проект. Относно предстоящите финали, настроението в отбора е много позитивно и отиваме с нагласата да печелим."

Целият екип на HSBG желае много успех на българският състав и успешно класиране за последната квалификация преди така желаното историческо участие на български отбор на Major. 

 

 Windigo :

 Николай 'niki1' Панталеев
 Николай 'pNshr' Паунин
 Камен 'bubble' Костадинов
 Теодор 'SPELLAN' Николов
 Георги 'SHiPZ' Григоров

 Антон 'ToH1o' Георгиев - треньор