За нас

Кои сме ние

Спортен клуб „ХСБГ” е сдружение с нестопанска цел, основано с решение номер 89 от 02.09.2008г. на Кюстендилският окръжен съд. 

След неофициалното си създаване в началото на 2006г., спортният клуб постоянно се развива и бързо се издига до една от най-известните и водещи организации, занимаващи се с електронни спортове в България. Ние се стремим да развиваме спорта на територията на Република България, взимайки участие и подпомагайки всякакви събития в тази насока, като същевременно предлагаме подкрепа и съдействие на просперираще млади състезатели.

Играчите и отборите подпомагани от спортният клуб взимат участие във всички голeми национални турнири и при всяка възможност в международни състезания.

 

Интернет страница на организацията – www.headshot.bg


Интернет страницата на организацията е напълно интерактивна, с работеща регистрационна форма, която непрекъсното се ъпдейтва от автори на новини и статии. Има си хора, които се грижат на страницата да бъдат качвани всички нови файлове, свързани с електронните спортове.

В интернет страницата ще можете да видите:
1. Моментното състояние на спортен клуб „ХСБГ”, поддържаните от организацията играчи и други водещи отбори.
2. Промоции и линкове към спонсорите.
3. Мултимедийни презентации и реклами.
4. Дискусии за всичко свързано с гейминга и всичко, което е интересно за феновете.
5. Професионален дизайн и флаш анимации, звуци и графики.

 

Постижения

...

Маркетингово влияние

Няма по-добър начин за рекламате на една компания, от приказките в една компания или от думата на твой приятел. Както и при останалите професионални спортове, феновете искат да приличат на свойте идоли. Стотици хиляди хора си поръчват продукти, използвани от професионалните играчи, а после дискутират с приятели и познати, и ги съветват да си поръчат възможно най-добрият продукт. Хиляди хора по света искат съвети от същите тези професионални играчи, на кой продукт да се спрат, за да пробият в електронния спорт.